Håndlavede maltbolsjer som i gamle dage.

Det er snart 10 år siden jeg lærte det gamle håndværk, at lave bolsjer. Ideen med maltbolsjerne er kommet i forbindelse med min store interesse for at brygge øl. Jeg er uddannet Diplombrygger fra Den Skandinaviske Bryggerhøjskole i København. Da jeg har passion begge dele, hvorfor så ikke kombinere to gode ting, øl og bolsjer.

Jeg har udviklet 4 nye bolsjetyper med øl fra Herslev Bryghus. Øltyperne er bevidst udvalgt med forskellig karakter: Økologisk Hvedeøl, Stjernebryg, Økologisk Porter og Barley Wine. Der ud over har jeg udiklet et bolsje jeg kalder Bryggerens Malt med Humle. Her har jeg kombineret et bolsje der har det hele. Maltsmagen er tydelig, sødmen er afdæmpet og med humlen får man ikke bare humlesmagen men også det bitre kombineret med det salte og det syrlige. Et bolsje for de voksne, der kan lide malt og humle.

Bolsjerne er udelukkende fremstillet i hånden og kun med naturlige råvarer. De naturfarver der er brugt er typisk udvundet at planter og rødder.

Med andre ord ingen kunstige tilsætninger eller konserveringsmidler.