Barley Bolsjer
Barley Bolsjet er et øl-bolsje, der smager intenst af malt, og er fremstillet med barleywine fra Herslev Bryghus. Det er et mørkt kobberfarvet bolsje, der bærer præg af den særlige smag der kommer når karakteren fra barleywine møder sødmen fra økologisk rørsukker og malt.

 

Hvede Bolsjer
Hvede Bolsjer er lyse og milde øl-bolsjer med hvede øl fra Herslev Bryghus. Smagen har en dejlig sødme og med en let syrlighed fra den økologiske hvede øl.

 

Bryggerens Malt med Humle
Dette er et bolsje der er lavet på økologisk rørsukker og mørk malt. Smagen af malt med humle og en let syrlighed afrundet med et strejf af salt og en smule bitterhed fra humlen. Et bolsje for de voksne, der kan lide malt og humle.

 

Stjerne Bolsjer
Stjerne bolsjer er øl-bolsjer fremstillet med sæson øllen Stjerne bryg fra Herslev Bryghus. Bolsjet har fin karakter af malt sammen med smagen af stjerneanis. Kan kun bestilles/købes op til Jul.

 

Porter Bolsjer
Porter bolsjet er et øl-bolsje fremstillet med økologisk porter fra Herslev Bryghus. Smagen er blød og mørk med en lang eftersmag afrundet med lakrids